tillmann-robert-eskuvo-foto-1.jpg
 
 

Hello
Örülünk, hogy itt vagy

  1. Szia!
    El vagytok jegyezve? Akkor jó helyen jártok.

  2. Portfólió
    Nézzétek meg a kedvenc képeimet.

  3. Foglalás menete
    Minden, amit a foglalásról tudni szeretnétek.

tillmann-robert-eskuvo-foto-1-6.jpg

Hello!

Nagyon örülök, hogy megismerhetlek. Tillmann Róbert vagyok és esküvői fotózással foglalkozom.

Rajongok a mosolygós, egymásért bolonduló párokért és azon dolgozom, hogy a nagy napjuk legfontosabb pillanatait meseszép képek formájában lencsevégre kapjam. Megtisztelnél vele, ha én örökíthetném meg szerelmetek jeles napját.

A célom olyan fotókat készíteni, amik 50 év múlva is úgy visznek vissza a múltba, ahogyan az valójában megtörtént.

_DSC6835.jpg

Portfólió

A képekre kattintva megjelennek a galériák.

Fantasztikusak vagytok. Nagyon nagyon köszönjük, ,hogy ennyi szupi képet csináltatok illetve, hogy velünk voltatok a nagy napon. :)
— Laura
Csudagyönyörűek a képek, öröm volt nézegetni őket, újraéltük általuk egyik legboldogabb napunk minden percét. :)
— Anna
Köszönjük a képeket tökéletesek lettek :)
Már pityeregtem is mert annyira természetesek.
— Kriszti
Nagyon örülünk, hogy mindenütt jelen voltatok, s ugyanúgy figyeltetek az apró részletek megörökítésére, mint a nagyobb hangsúlyt kapó történésekre. Nagyon jól elkapott pillanatok köszönnek vissza, szinte élnek, megszólalnak a képek. Ez a lágy, harmonikus színvilág pedig a maga természetességében szívet melengető. Köszönjük szépen mégegyszer a munkátokat, s kedves jelenléteteket.
— Annamari
Nagyon-nagyon tetszenek a képek, örülünk, h elvállaltátok a fotózást!
— Orsi
Tök jó élmény volt a fotózás, és a többi része is a napnak :)
Szinte észre sem vettünk titeket, tényleg nagyon ügyesen és diszkréten dolgoztatok.
— Júlia

650+

Kép

2

Fotós

7

Esküvő évente

1.5

Óra jegyesfotózás

8-14

Óra esküvői fotózás

Hogyan tudsz foglalni?

 
 
Eszter & Tamas-19.jpg

1. Lépés

Ha tetszenek a képek az oldalamon és egy nagyszerű fotózási élményt szeretnétek, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

Mi garantáljuk a minőségi munkát és a kötetlen hangulatot. A képeket felesleges logók nélkül, a lehető legnagyobb felbontásban adjuk át, így akár ti is ki tudjátok nyomtatni őket.

Miután felvettétek velünk a kapcsolatot, mi 1-2 napon belül küldünk nektek egy ajánlatot.

 
 

 
 

2. Lépés: Foglalás

Végre kitűztétek a nagy nap dátumát? Itt az ideje, hogy a fotózással is biztosra menjetek! Egy kávé mellett beszéljük át a részleteket, körvonalazzuk a nagy napotok eseményeit, nézzük át és írjuk alá a szerződést, aminek keretében ki tudjátok fizetni az előleget, hogy minden hivatalosan is hivatalos legyen!

tillmann-robert-eskuvo-foto-14.jpg
 
 

 
 
tillmann-robert-eskuvo-foto-7.jpg

3. Lépés: jegyesfotózás (ha szeretnétek)

Szuper, a nehezén már túl is vagytok! Itt az ideje, hogy megbeszéljük a jegyesfotózás időpontját. 

Most érzitek csak igazán, hogy gombóc van a torkotokban? Sokszor hallottuk már, hogy “jajj, én nagyon nem vagyok fotogén” vagy, “sajnos a párom utálja, ha fotózzák”, de ne aggódjatok! A tökéletes jegyesfotók kulcsa nagyon egyszerű, amihez nálatok már biztos minden adott: természetes, önfeledt, szeretetteljes pillanatok. Mi mindent megteszünk azért, hogy ezt a légkört megteremtsük nektek. Garantáljuk, hogy kb. 20 perc után teljesen megfeledkeztek a kamerák jelenlétéről és igazi profikként engeditek át magatokat az élménynek. Összesen ennyi idő kell hogy levetkőzzétek a feszültséget és elkészülhessenek a várva várt, szebbnél szebb jegyesfotók.

A jegyesfotózás után megkapjátok az online galériátokat ahonnan letölthetitek és megoszthatjátok a képeket akivel csak szeretnétek.

 
 

 
 

4. Lépés: A Menetrend megbeszélése

Tudjuk mennyire fontos számotokra, hogy minden részlet zökkenőmentesen haladjon, ezért körülbelül 2 héttel a nagy nap előtt megkezdjük a közös felkészülést az esküvőtökre.

Biztosan láttatok már olyan portrékat, fotókat a családdal, barátokkal, illetve képeket apró esküvői részletekről, amik olyanok, mintha egy magazinból lennének kivágva? Úgy fogjuk együtt megtervezni ezt a napot, hogy rólatok, szeretteitekről és a legboldogabb pillanatakról is pontosan ilyen képek készülhessenek.

tillmann-robert-eskuvo-foto-40.jpg
 
 

 
 
tillmann-robert-eskuvo-foto-42.jpg

5. Lépés: Az esküvő napja

Végre! Annyi munka és tervezés után eljött a nagy nap! Itt az ideje az ünneplésnek és számunkra a munkának. Hiszünk abban, hogy az esküvő összes történését el kell mesélni a képekkel, ezért 8 óránál rövidebb fotózást csak nagyon kivételes esetekben vállalunk. Ez a nap nagyon hamar el fog telni, ezért a tradícionális esküvői képek elkészítése mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk a köztük lévő pillanatok megörökítését egy kreatív és egyedi nézőpontból is.

Meglepetésként, amíg még mindenkiben élénken élnek az esküvőtök boldog pillanatai, egy héten belül megosztunk veletek a fotókból 10-20 képet, remélve, hogy így majd megkönnyítjük a várakozás napjait.

 
 

 
 

6. Lépés: Galéria

Néhány héten belül végre az összes kép elkészül, melyeket egy online galérián osztunk meg veletek. Készüljetek, több száz fotó vár rátok! Nincs is más hátra minthogy este egy pohár bor társaságában leüljetek és újra átéljétek az esküvőtök minden percét.

Amennyiben úgy érzitek, hogy a tradíciókat követve egy fotókönyvbe szeretnétek összeválogatni a legkedvesebb esküvői emlékeket, küldünk nektek egy tervet, melyet utána közösen teljesen rátok szabunk.

tillmann-robert-eskuvo-foto-13.jpg
 
 

Kapcsolat

photo@tillmann.hu

(Nem kötelező)