Tillmann Róbert
 
_DSC0193.jpg
 

Szia

Nagyon örülök, hogy megismerhetlek. Tillmann Róbert vagyok és esküvői fotózással foglalkozom. Rajongok a mosolygós, egymásért bolonduló párokért és azon dolgozom, hogy a nagy napjuk legfontosabb pillanatait meseszép képek formájában lencsevégre kapjam. Megtisztelnél vele, ha én örökíthetném meg szerelmetek jeles napját.

Azért dolgozom, hogy különleges pillanatokat örökíthessek meg és nem azért, hogy mesterségesen hozzam őket létre. Úgy szeretném visszaadni az esküvőd napját, ahogyan az valójában megtörtént; minden egyes elbűvölő, boldog, néha talán stresszes részletével együtt.

Abban különbözik a munkám a megszokott, általános esküvői fotózástól, hogy én nem fogom megtörni az esküvőd meghitt közegét eröltetett, hiteltelen képek előállításáért. Azért leszek ott, hogy az esemény alatt elkapjak minden egyes szeretetteljes érintést, kimondatlan szót, örömteli nevetést és csillogó szempárt. Ti ketten csak arra tudtok koncentrálni ami ezen a napon a legjobban számít: ti magatok és azok a varázslatos pillanatok amit a családotokkal, barátaitokkal ezen a napon átélhettek.

A feladatom nagyon egyszerű: Olyan fotókat készíteni ami 50 év múlva is úgy visz vissza a múltba, ahogyan az valójában megtörtént.